Detailní popis produktu
Multifunkční trouba
- Horkovzdušná trouba s plně automatickým pečením CHEF, nízkoteplotním pečením a pyrolýzou
- Barevné provedení Pure White v kombinaci nerezu, bílého skla a mědi
- Snadné ovládání díky dokonale čitelnému White on Black LCD displeji (Gourmet)
- 11 pečících funkcí trouby včetně Multifunkce+ a pečení chleba
- Režim Chef s vlhkostním čidlem Perfect Sensor: automatické pečení pro 6 druhů pokrmů
- Kulinářský průvodce pro 35 druhů pokrmů, režim nízkoteplotního pečení pro 10 druhů pokrmů
- Funkce Sušení a Rozmrazování
- 3 úrovně automatického pyrolytického čištění včetně PyroExpress 59 min.
- Tepelná izolace trouby PERFECT INSULATION, tlumené dovírání dvířek trouby SOFT CLOSE, chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 skly (rozebíratelnými)
- Variabilní gril se 4 stupni výkonu, objem trouby 73 l
- Příslušenství: 6úrovňové vodící rošty, teleskopický výsuv plechu, 2 plné a 2 poloviční rošty, hluboký plech
Automatické pečení Chef se sondou Perfect Sensor
Trouby De Dietrich Vám přinášejí exkluzivní technologii pro zcela autonomní přípravu pokrmů. Pečení nebylo nikdy jednodušší. Funkce "Chef" umožňuje maximálně snadnou přípravu až 17 nejoblíbenějších pokrmů v plně automatickém režimu. Postačí pouze 3 kroky:1. v menu funkce Chef zvolit příslušný pokrm2. vložit pokrm do úrovně trouby, kterou Vám sama na displeji doporučí3. spustit pečeníTechnologie "Chef“, patentovaná společností De Dietrich, se pomocí sofistikovaných algoritmů postará o vše ostatní. Sama si nastaví vhodný typ pečení, ideální teplotu pečení a správný čas přípravy. Díky dokonale přesnému teplotnímu a vlhkostnímu čidlu Perfect Sensor si trouba neustále hlídá celý proces pečení a poskytuje zpětnou vazbu elektronickému regulátoru, který průběžně upravuje všechny parametry pečení pro naprosto bezchybný výsledek.
Pyrolytické čištění trouby
S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama. Během pyrolytického čištění se trouba rozehřeje na teplotu až 500 °C a tímto se veškeré nečistoty uvnitř trouby promění v popel. V procesu pyrolýzy se takto dokonalé vyčistí i velmi obtížně přístupná místa, jako jsou rohy trouby nebo mřížky ventilátoru, vše se jednoduše spálí na jemný prach. Ten poté stačí pouze setřít vlhkým hadříkem a trouba bude opět jako nová a připravena na další kulinářské výzvy. Pyrolytické čištění je nejúčinnější, nejhygieničtější a nejpohodlnější způsob čištění vnitřního prostoru trouby. Díky této revoluční technologii můžete zapomenout na namáhavé a neefektivní ruční odstraňování připálených zbytků jídla. POZOR: Před zahájením pyrolytického čištění z trouby vyjměte veškeré příslušenství včetně teleskopických pojezdů a roštů.
Nízkoteplotní pečení
Tento šetrný, pozvolný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách pohybujících se v rozmezí 73 až 100 °C je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Nízkoteplotní pečení bylo donedávna doménou zejména špičkových profesionálních kuchařů, jelikož v běžných troubách tento proces vyžaduje trpělivost, cit a značné zkušenosti. Naštěstí díky plně automatickým nízkoteplotním programům v troubách De Dietrich si může tento vybraný způsob úpravy dopřát každý, navíc s garancí bezchybných výsledků. Obsluha programu je skutečně snadná. Stačí si pouze zvolit správný pokrm a jeho hmotnost. Trouba si se vším poradí na jedničku a automaticky připraví jídlo přesně dle Vašich představ. Ať už se jedná o růžové nebo dobře propečené jehněčí, pečený telecí či hovězí steak v úpravě rare, medium nebo well-done, pečené vepřové maso, jehněčí maso, kuřecí maso, malé nebo celé větší ryby. Nízkoteplotní pečení Vám skvěle poslouží také při přípravě zdravých domácích jogurtů. Trouby De Dietrich jsou vybaveny speciálním roštem, který zajistí dokonalou cirkulaci teplého vzduchu a maso tedy není nutné otáčet. Doba pečení je dlouhá, ale velmi mírná a má hned několik fází v závislosti na typu masa. U některých programů se na konci pečení spustí automaticky program udržování teploty pokrmu, díky čemuž zůstane maso lahodné a křehké. Budete opravdu překvapeni, jak perfektně propečený a dokonale šťavnatý výsledek Vám trouby De Dietrich předloží.
Ovládací panel Gourmet
Rozhraní s uživatelem komunikuje prostřednictvím vysoce kontrastního a přehledného displeje. Po výběru funkce nebo pokrmu v menu vám trouba doporučí vhodné pečící patro, optimální teplotu a provede Vás celým procesem přípravy pokrmu.
Quattro Pulse
Systém QUATTRO PULSE použitý v troubách De Dietrich, přináší zcela novou úroveň rovnoměrné cirkulace horkého vzduchu uvnitř pečící trouby. Tento inovovaný způsob distribuce tepla využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Horký vzduch je poté vyfukován zpět dovnitř trouby čtyřmi vývody v rozích zadní stěny trouby. Tím je zajištěna dokonale rovnoměrná a stabilní teplota v celém prostoru trouby, díky níž můžete dokonale péct i to nejjemnější cukroví nebo pečivo hned na několika úrovních současně. Vše bude rovnoměrně propečené, přesně takové, jaké je chcete, a to z jakékoliv úrovně.
Multifunkce Plus
Multifunkce Plus v troubách De Dietrich přináší do vaší kuchyně maximální efektivitu a flexibilitu v podobě možnosti pečení na více úrovních současně. Díky Multifunkci Plus je zaručeno rovnoměrné rozložení tepla uvnitř trouby, které umožňuje dosáhnout optimálních výsledků pečení u různých druhů pokrmů. Výsledkem je vždy dokonale propečené jídlo s maximální úsporou času. Kromě toho je tato funkce ideální pro jídla s vysokým obsahem vody, jako jsou zeleninové pokrmy, pečené ryby nebo ovocné koláče, protože zajišťuje, že všechny ingredience si zachovají svou přirozenou vlhkost a chuť. Pečící proces je optimalizován tak, aby každá úroveň trouby poskytovala stejnou distribuci tepla, což umožňuje dokonalé upečení každého pokrmu bez ohledu na to, kde se v troubě nachází.
Kulinářský průvodce
Potřebujete li pomoci s přípravou Vašich kulinářských výtvorů, máte v podobě trub De Dietrich k ruce skutečného odborníka. Po výběru některého z mnoha desítek předem naprogramovaných známých i méně známých receptů a zadání hmotnosti potraviny, si trouba automaticky určí vhodný režim přípravy, stejně jako ideální teplotu a přesný čas potřebný k pečení.
Pečení chleba
S multifunkční troubou od De Dietrich je pečení chleba velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý! Vizuální programátor disponuje jednoduchou, intuitivní barevnou obrazovkou, stačí zvolit program na pečení chleba, zatočit ovládačem, potvrdit zmáčknutím a už pečete – Le Twist – Le Click – Le Cook!
Pyrolytické trouby De Dietrich disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely a ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná a bezpečná na dotyk. Teploty na povrchu nikdy nepřekročí: 65 °C v nejteplejším místě dvířek během pyrolýzy 30 °C ve středu dvířek během pečení Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.
Funkce sušení
De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně ovoce, zeleniny, hub, aromatických bylin nebo koření při dokonale řízené teplotě mezi 35 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. K sušení vybírejte jen zralé suroviny, bez známek poškození, napadení hnilobou či plísní. Nebojte se sušit kyselé, nebo málo sladké plody (například kyselá jablka), právě naopak! V surovinách se v průběhu dehydratace koncentrují cukry a přírodní aroma, takže oproti čerstvým potravinám mají výraznější a sladší chuť. Pokud chcete předejít zhnědnutí některých druhů ovoce (hrušek, jablek, meruněk apod.), tak nakrájené plátky ovoce před sušením namočte do směsi připravené z 250 ml vody a 1 lžíce citrónové šťávy.V multifunkčních troubách od De Dietrich můžete sušit ovoce i zeleninu zároveň! Vždy používejte pouze čerstvé suroviny. Pečlivě je omyjte, nechte okapat a osušte je. Položte na rošt papír na pečení a na něj rovnoměrně rozložte nakrájené suroviny. Použijte lištu na úrovni 1 (máte-li více roštů, zasuňte je na lišty na úrovních 1 a 3). Suroviny s velkým obsahem vody během sušení několikrát obraťte. Hodnoty uvedené v tabulce se mohou lišit v závislosti na typu sušených surovin, jejich zralosti, tloušťce a jejich vlhkosti.
Soft Close
Funkce pomalého dovírání dvířek u trub De Dietrich zajišťuje, že se dvířka zavírají pomalu a tiše. Tento mechanismus snižuje riziko nechtěného rychlého zavření, což chrání jak uživatele před možným zaklapnutím prstů, tak samotnou troubu před nárazy a opotřebením. Díky tomu je zavírání dvířek bezpečnější, tišší, pohodlnější a prodlužuje se životnost trouby.
Variabilní gril
Některé zdánlivě jednoduché recepty, jako jsou pusinky, vyžadují ve skutečnosti hodně zručnosti, aby byly dokonalé. Pro jejich perfektní přípravu je potřeba správné nastavení teploty a času přípravy. Jedinečné nastavení 4 stupňů výkonu grilovacího tělesa vám pokaždé umožní snadno dosáhnout požadovaný výsledek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
De Dietrich je prémiová francouzská značka s více než 300letou historií, známá pro svou inovaci a vysokou kvalitu v oblasti domácích spotřebičů. Založena v roce 1684, De Dietrich se postupně vypracovala na významného výrobce, jehož produkty kombinují sofistikovaný design s pokročilou technologií. Značka se specializuje na kuchyňské spotřebiče, jako jsou trouby, varné desky, myčky nádobí a chladničky, které se vyznačují elegancí, spolehlivostí a intuitivním ovládáním.
De Dietrich klade velký důraz na detaily a výjimečnou kvalitu zpracování. Spotřebiče této značky často přicházejí s inovativními funkcemi, které zjednodušují vaření a zlepšují výsledky. Například jejich trouby jsou vybaveny technologií Pyroclean, která automaticky spaluje zbytky jídla na popel, nebo exkluzivními funkcemi pro přesné vaření, jako je nízkoteplotní vaření, které umožňuje dosáhnout dokonalé přípravy pokrmů.
Značka je také známá svou angažovaností v oblasti udržitelnosti a energetické účinnosti, což se odráží v jejich výrobcích, které jsou navrženy tak, aby minimalizovaly spotřebu energie a byly šetrné k životnímu prostředí. De Dietrich představuje symbol tradice, inovace a luxusu v kuchyni, což z ní činí volbu pro náročné zákazníky, kteří ocení špičkovou kvalitu a výkon.
Registrace prodloužené záruky